top of page

Hypnose therapie

Maak eindelijk voorgoed komaf
met wat je tegenhoudt
!

Loop jij al jaren rond met hetzelfde probleem?

Heb je een gewoonte waar je niet vanaf geraakt?

Of voel je een angst die je leven beheerst?

Misschien saboteer jij jezelf onbewust...

Heb je al alles geprobeerd? En heb je het gevoel dat niets werkt? Terugkerende problemen wijzen op een mentale blokkade. Je probeert oprecht je doel te bereiken, maar onbewust saboteer je jezelf van binnenuit. Klinkt dat herkenbaar? Dan is hypnosetherapie de oplossing.

DSC00893_edited.jpg
DSC01354_edited.jpg

Waarom hypnosetherapie?

We worden allemaal vol zelfvertrouwen geboren. Maar op een dag voelde je als kind voor het eerst schaamte, onzekerheid of angst. Toen heb je jezelf aangepast om je daartegen te beschermen. Jaren later beïnvloedt die ervaring nog altijd je gedrag, al weet je intussen niet meer waarom. In plaats van jezelf te beschermen, werk je jezelf onbewust tegen. Met hypnose kunnen we hier iets aan doen, zelfs als traditionele therapie je niet heeft geholpen.

Ontdek hier hoe hypnose jou kan helpen:

Een sessie

Bespreking van jouw situatie (2u)


Hypnosesessie (3u)


Audio om thuis te beluisteren

Een opvolgsessie, indien gewenst (2u)

Een traject

Bespreking van jouw situatie (2u)

 

Voorbereidingssessie (2u)*
 

Hypnosesessie (3u)


Audio om thuis te beluisteren

Opvolgsessie (2u)*

(*) 1 of meerdere sessies, naargelang je situatie

Hypnosesessie of hypnosetraject?

Zelfsabotage oplossen, dat kan verrassend snel gaan. Alsof je een dam weghaalt, waardoor alles weer gaat stromen. Maar bij zware trauma’s, angsten of verslavingen zijn de blokkades vaak dieper geworteld. Dan komen problemen na een tijdje terug. In dat geval is één hypnosesessie niet genoeg voor een blijvend resultaat. Twijfel je tussen een sessie of een traject? Geen zorgen, dat hoef je nu nog niet te beslissen. Tijdens de eerste diagnosesessie overlopen we samen de mogelijkheden.

DSC00257 (2).jpg

Hoe werkt een hypnosesessie?

Tijdens een intakegesprek bespreken we welk probleem we gaan aanpakken. Samen ontdekken we welke belemmering er leeft in jouw onderbewustzijn. De negatieve overtuiging die je tegenhoudt, gaan we via hypnose doorbreken en vervangen door een positieve. Geen zorgen: jij bent op elk moment bij bewustzijn en behoudt de controle. Na de therapiesessie krijg je van mij een persoonlijke audio om 21 dagen lang thuis te
beluisteren. We houden contact, zodat ik je vorderingen kan volgen. Je zult merken dat je plots in staat bent om te doen wat vroeger niet lukte!

Hoe werkt een hypnosetraject?

DSC01134_edited.jpg

Na een hypnose voel je je beter, maar soms is de strijd dan nog niet gestreden. Bij diepgewortelde problemen, zoals verslaving, trauma of angst kan het zijn dat je na verloop van tijd opnieuw afglijdt naar het probleem. Een hypnosetraject helpt je om je nieuwe levensstijl vol te houden op lange termijn. Tijdens één of meerdere
voorbereidende sessies leer ik je technieken aan om met die moeilijke momenten om te gaan. Na de hypnosesessie krijg je nog één of meerdere opvolgsessies waarbij ik je help om het positieve effect van de hypnose vast te houden.

Schematische voorstelling hypnosesessie_traject 3u.png
Klaar voor je transformatie?
 • Welke hypnosemethode gebruik je tijdens de sessies?
  De techniek die ik toepas, is de RTT®-hypnosemethode, ontwikkeld door de Britse psychotherapeute Marisa Peer®. Zij ontving talloze erkenningen en prijzen voor haar werk en is een icoon in de wereld van de hypnotherapie. RTT® staat voor Rapid Transformational Therapy, een therapievorm om via hypnose snelle transformatie teweeg te brengen in iemands gedrag.
 • Voor welke problemen kan ik bij jou terecht?
  Hypnotherapie is ideaal bij terugkerende angsten, problemen en ongewenste gewoontes. Lukt het je maar niet om te stoppen met roken, snoepen of nagelbijten? Durf je geen grenzen te stellen of te spreken voor een groep? Of ben je bang van liften, hoogtes of kleine ruimtes? Is er iets dat niet lukt, wat je ook probeert: in slaap geraken, zwanger worden, de juiste partner vinden? Heb je iets traumatisch meegemaakt dat je leven beheerst? Worstel je met een verslaving? Het zijn allemaal voorbeelden van problemen die veroorzaakt kunnen worden in je onderbewustzijn. Al deze mentale blokkades kunnen behandeld worden met hypnosetherapie. Ben je niet zeker of jouw probleem geschikt is? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al je vragen.
 • Hoeveel sessies zijn er nodig?
  Voor het afleren van een slechte gewoonte kan een eenvoudige hypnosesessie van 4 uur voldoende zijn. Worstel je met trauma, verslaving of een diepe angst? Dan heb je misschien meer intense begeleiding nodig. In dat geval raad ik een begeleidingstraject aan. Tijdens een eerste kennismaking maak ik een inschatting van het benodigde aantal sessies. Op dat moment heb je nog altijd de keuze om al dan niet van start te gaan met de behandeling.
 • Waar gaan de sessies door?
  In mijn praktijkruimte te Dagobertstraat 32, 3000 Leuven.
 • Wat is het tarief?
  Het tarief is 75 euro per uur incl. btw. Het hangt dus af van het aantal sessies en de uren die nodig zijn. > Intakegesprek (2u) = 150 euro incl. btw > Voorbereidingssessie (2u) = 150 euro incl. btw* > Hypnosesessie (3u) = 225 euro incl. btw > Opvolgsessie (2u) = 150 euro incl. btw* (*) 1 of meerdere sessies, naargelang je situatie.
 • Ik heb nog een andere vraag
  Stuur me gerust een mailtje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Wat anderen zeggen over hun RTT-sessie:
Blond Woman_edited.png
 • Hypnosetherapie
  Ik had best wel wat angst om aan deze sessie te beginnen, je hoort namelijk de meest wilde verhalen over hypnose. Die angst is ten eerste al nergens voor nodig, je blijft ten alle tijde controle behouden over jezelf. Maitha stelt je ook meteen gerust, ze is een hele warme persoon en ook heel professioneel. De RTT sessie was een uitzonderlijke ervaring, meer mensen zouden hiervan op de hoogte moeten zijn. De sessie heeft me enorm vooruit geholpen, ook nadien polst ze regelmatig eens hoe het met je gaat. Doe jezelf een plezier en ga ervoor! Je zal jezelf nadien afvragen waarom je het niet eerder hebt gedaan! - N.M

woman 13_edited.png
 • Hypnosetherapie
  Dankzij Maitha en de RTT-sessie kreeg ik inzicht in limiterende gedachten en vond ik mijn positiviteit en zelfvertrouwen terug. Enorm dankbaar voor de ondersteuning die ze, ook na de sessie, nog biedt! Ze is niet enkel een luisterend oor maar helpt je om het heft in eigen handen te nemen en naar de kern van je issue te gaan. Echt een aanrader! - V. B. 

d3d9763d-1667-43ea-95a6-fa9ef25516ba_edited_edited.png
 • Hypnosetherapie
  Wat ben ik blij dat ik hier een sessie heb geboekt. Ik twijfelde, maar ik kan iedereen een hypnosesessie met Maitha aanbevelen. Mijn ansten belemmerden mijn leven en dit is eindelijk verleden tijd. Iets waarmee ik jaren mee in strijd was met mezelf is nu voorbij. Wat een ongelooflijk fijn gevoel om terug mezelf te kunnen zijn. Bedankt, je hebt me mijn leven terug gegeven - Kelly Pulinx

Schermafbeelding 2022-03-22 om 15.20_edited.png
 • Hypnosetherapie
  Na een intensieve hypnosesessie bij Maitha kan ik echt zeggen dat deze helpend was. Hypnose bij Maitha is niet zoals in de film! Maitha is een zorgzame en bijzonder motiverende therapeute die me heeft laten zien dat ik zelf alles in me heb om mijn probleem van de baan te helpen. Ook de nazorg die ze spontaan aanbiedt is enorm ondersteunend! Een aanrader! - Annelies Vanelven

Wil jij ook je obstakels doorbreken?
bottom of page