top of page
DSC00285 (1)_edited_edited.jpg

Hallo, Ik ben Maitha.

En dit is mijn verhaal.

Het perfecte plaatje?

Voor de buitenwereld had ik het perfecte leven: ik had rechten gestudeerd, woonde in Dubai en had een mooie functie in een groot bedrijf. En toch voelde ik me leeg en verloren. Ik begreep er niets van. Ik had alles gedaan wat de maatschappij van me verwachtte. Waar bleef de voldoening?

Hoe ik mijn leven herschreef

Ik maakte er mijn missie van te ontdekken wat me dan wél gelukkig zou maken. Ik verdiepte me in personal training en Life Coaching. Aan het Robert Simic Coaching Institute behaalde ik het diploma Life Coach, NLP Coach en NLP Practitioner. Ik begon na te denken over elk aspect van mijn leven en veranderde al mijn gewoontes.

Het ontstaan van mijn coachingtraject

De mensen om me heen zagen de transformatie. Ik kreeg steeds vaker de vraag “Hoe heb je dat gedaan?” Omdat ik de kennis die ik had opgedaan niet voor mezelf wilde houden, schreef ik een boek getiteld “Maitha’s Way of Life”. Het boek was een succes en werd later de basis van mijn twaalfstappenprogramma.

Maar ik was nog niet helemaal tevreden

Ik had intussen een sterke basis gelegd en liet me niet meer zo snel uit het lood slaan. Maar ik voelde dat er nog iets was dat me afremde. Ik worstelde met enkele trauma’s uit mijn jeugd. Dat was het laatste obstakel dat ik nog wilde overwinnen. Zo kwam ik uit bij de RTT-techniek van Marisa Peer: een hypnosetherapie die je helpt om mentale blokkades te overwinnen.

Hoe ik hypnosetherapeute werd

Dankzij RTT kon ik eindelijk loslaten wat me nog tegenhield. Ik was zo overtuigd van de techniek dat ik besloot me er verder in te verdiepen. Ik behaalde mijn RTT-Professional licentie en begon mijn eigen praktijk in Leuven. Nu help ik elke dag klanten om hun angsten en belemmerende gedachten te overwinnen en ongewenste patronen te doorbreken.

Dit ben ik vandaag

Vandaag sta ik blij, sterk en gezond in het leven en help ik anderen om dat ook te doen. Met Maitha’s Mental Gym leer ik vrouwen om mentaal sterk te worden, te overwinnen wat hen tegenhoudt en hun voldoening terug te vinden. Ik heb ook een tweede bedrijf, Maitha’s Way of Life, waar ik vanuit mijn achtergrond als fitnesscoach en mental coach mijn studenten help om fysiek gezond, sterk en gelukkig te worden.

En nu is het aan jou

Ik weet dat jij je leven ook in handen kunt nemen, net zoals ik dat heb gedaan. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik sta aan je zijde, elke stap van de weg. Want ook jij verdient een gelukkig, gezond leven vol voldoening en mentale rust.

Mijn diploma's:
  • Licensed Professional Trainer & Nutritionist

  • Life Coach

  • NLP Coach

  • NLP Practitioner

  • Rapid Transformational Therapy (RTT) Professional

  • Master in de Rechten

Robert Simic Coaching Institute.png
The Marisa Peer Method.png
Mefitpro Logo.png
Logo_KU-Leuven.jpeg

Let's connect!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page