top of page
Search
  • Writer's pictureMaitha E. Coninx

Mijn geheim? Rapid Transformational Therapy, uiteraard!


Wat? Rapid huh? "Nooit van gehoord...", hoor ik je zeggen en dat is spijtig, echt, want dit soort therapie werkt zeer snel, grondig en levensveranderend! Maar geen nood! We lossen dat op, want ik ga jou hier in geuren en kleuren uitleggen waarom deze therapie letterlijk en figuurlijk mind blowing is! En ik kan het weten, want na ellenlange jaren van gedachtegangen die mijn leven beheersten, ben ik voorgoed verlost van die innerlijke onrust, heb ik mijn kopke together en leef ik eindelijk het leven dat ik wil leven! No more depression, angsten of negatieve gedachten. Alleen nog maar sunshine, happiness and peace in mijn hoofd. Dus heb je ook zin om een einde te maken aan het negatieve in je leven, wat het ook is? Lees dan rustig verder, want wat nu komt is het geheim tot een levenslange transformatie en ik overdrijf echt niet!


Wat is nu Rapid Transformational Therapy?

RTT is een moderne therapie-techniek. Deze werkt op een dieper niveau van je onderbewustzijn. Met deze therapie gaan we op zoek in jouw onderbewustzijn naar wat je beperkt om datgene wat je wil te bereiken. Het zijn deze beperkende overtuigingen die je weerhouden om te doen en te bereiken wat je zo graag zou willlen bereiken, doordat ze verlammend op je inwerken. Het gaat hier over overtuigingen die je gevormd hebt in jouw kindertijd en als jong volwassene, wanneer je brein nog niet volledig ontwikkeld is en je hierdoor alles letterlijk en persoonlijk hebt opgevat. Nu als volwassenen kan je relativeren en weet je rationeel dat je dit of dat moet doen om A of B te bereiken, maar toch lukt het je niet en dit omdat emoties die veroorzaakt worden door jouw belemmerende overtuigingen je onbewust, zonder dat je het weet, tegenhouden. Voorbeelden hiervan zijn: proberen af te vallen, angsten overwinnen, uitstelgedrag aanpakken, verslavingen stopzetten ( denk hierbij aan nagelbijten, alcoholgebruik, roken, etc.), zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren en al het andere dat je rationeel wel weet hoe dit letterlijk te bereiken, maar toch op de een of andere manier niet kan verwezenlijken. Deze beperkende overtuigingen moeten verbroken, losgelaten en vervangen worden, vooraleer transformatie mogelijk is om het leven te leiden dat je wil leiden en de doelen te bereiken die je zo graag wil bereiken en dit is wat RTT voor je doet! Die beperkende overtuigingen doorbreken, ze vervangen door positieve, verruimende overtuigingen om zo voorgoed vrij te zijn om dat te doen en te bereiken dat je altijd al wou doen en bereiken!

Welk geweldig effect heeft RTT op mij?

RTT heeft me direct verlost van mijn problemen en mijn zorgen. Ik voelde me zo opgelucht na het loslaten van mijn beperkende overtuigingen die ik onbewust gecreëerd had tijdens mijn moeilijke jeugd om op dat moment als kind te kunnen overleven. Ik was ervan overtuigd dat ik niet goed genoeg was, ( niet goed genoeg om van te houden, niet goed genoeg om die job te krijgen, niet goed genoeg om meer te bereiken en niet goed genoeg om een gezonde relatie aan te gaan), dat bepaalde dingen voor mij niet bereikbaar waren ( zoals een huis kopen, succes kennen, gelukkig zijn en financieel stabiel) en dat ik het niet waard was ( niet waard om van te houden, niet waard om beschermd te worden, niet waard om goed behandeld te worden en niet waard om mezelf te zijn).

RTT heeft me geholpen om deze onbewuste, beperkte overtuigingen te ontdekken, ze te doorbreken, los te laten en nieuwe, positieve, verruimende overtuigingen te installeren. Ik voelde me onmiddellijk getransformeerd en ervaarde meteen en nu nog steeds een gevoel van bevrijding, power en vrijheid in mezelf! Opeens kon ik de wereld wel aan en hoe! Ik ben sindsdien gegroeid, opengebloeid en heb mezelf gevonden, mijn passies en mijn kunnen. Zonder zeveren, ik heb hiervoor jarenlang therapie gevolgd en altijd maar opnieuw gepraat over alles, waardoor ik precies bleef zitten in die negativiteit en deze beperkende overtuigingen aan kracht toenamen. Met RTT heb ik in 1 sessie vrijheid geproefd en daarna door middel van een paar opvolgsessies mijn hele leven volledig omgegooid. Het is gewoon ge-wel-dig! I love it, mijn klanten love it en binnenkort jij ook! Ben ik zeker van :)

Hoe kan jij ook zo een levensveranderende RTT sessie meepikken?

Omdat ikzelf zoveel successen heb geboekt met RTT, heb ik me als life coach omgeschoold naar RTT therapeute om zo ook jou te kunnen helpen. Als je het eens wil proberen, nodig ik je graag uit in mijn praktijk te Leuven, Dagobertstraat 32. Een RTT sessie met mij duurt ongeveer 3 tot 4 uur en kost 150 euro. Meestal heb je maar 1 sessie nodig om van je probleem af te geraken. Soms kunnen er nog opvolg-sessies van 2u aan 80 euro volgen om hardnekkige problemen aan te pakken, zoals trauma's, fobien, eetstoornissen, ... . Bovendien kost een RTT sessie evenveel als een paar schoenen, maar hier heb je het voordeel dat zo'n sessie je leven voorgoed verandert! Dus why not give it a try?!


Wil je een sessie meepikken of een vrijblijvend telefoontje met me voeren om meer te weten te komen? Dat kan! Door op de link beneden te klikken, kan je in een wip je sessie vastleggen of een vrijblijvend telefoon-momentje inboeken.


Tot snel!


Maitha

19 views0 comments

Comments


bottom of page